Links & Sponsoring

SPONSORING

De werking van onze vereniging, de uitgifte van ons maandelijks tijdschrift en het verzorgen van deze website  is mede mogelijk dankzij de bijdrage van de adverteerders / sponsors (klik hier voor een globaal overzicht). Daarvoor willen we hun ook bijzonder hartelijk bedanken.

Natuurlijk vragen wij ook aan alle leden dat ze voor hun aankopen ook eens binnen gaan bij deze sponsors en deze aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen !

Kijk hier om alle adverteerders / sponsors individueel te ontdekken en te zien wat moois zij allemaal te bieden hebben.

Mocht u interesse hebben om ons te steunen via een advertentie of reclameboodschap op deze website en in ons maandelijks clubtijdschrift, willen wij u vragen om met ons contact op te nemen via CONTACT (zie in de menubalk) of via één van de bestuursleden. Bij voorbaat dank.

INTERESSANTE LINKS

Hier hebben we voor u een aantal links naar interessante websites geselecteerd. Ga maar eens kijken war ze allemaal te bieden hebben.

Op het World-Wide-Web kunt u nog veel meer andere websites terugvinden die handelen over filatelistische onderwerpen. Alle landen met een Postadministratie hebben een website waarop ze alle info publiceren aangaande hun filatelistische activiteiten. Met behulp van zoekmachines (zoals Google, …) en de bijbehorende trefwoorden, kunt u de voor u passende websites en informatie vinden.