VOORVERKOOP 22 JANUARI 2022

De Koninklijke Postzegelkring “De Eik” uit Lommel organiseert op 22 januari 2022 in samenwerking met bpost de voorverkoop aan een tijdelijk postkantoor van 4 reeksen nieuwe Belgische postzegels. Dit is de eerste voorverkoop van Belgische postzegels in 2022.

De onderwerpen van de nieuwe postzegels hebben betrekking op:

– 100 Jaar vogelbescherming
– Wondere wolken
– Iconische Belgische munten: 20 jaar invoering Euro
– Kazen van streek tot streek.

Tegelijkertijd zal er samen met de Koninklijke Landsbond van Belgische Postzegelkringen een Regionale Competitieve Postzegeltentoonstelling Antwerpen / Limburg georganiseerd worden samen met Limbufilex 22, de competitie tussen
de Limburgse postzegelkringen voor het Juweel van de Filatelie van Fila-Limburg.

Het Inschrijvingsformulier voor deelname aan de Regionale Competitieve Postzegeltentoonstelling samen met
het Bijzonder tentoonstellingsreglement kunt u downloaden door op de betreffende tekst te klikken.

Deze manifestatie zal doorgaan op zaterdag 22 januari 2022 in de lokalen van WICO Campus Lommel, Pieter Breugheldreef 4, 3920 Lommel.

(Voor meer informatie, klik hier om de flyer van het evenement te bekijken.)

De openingsuren van de manifestatie zijn van 9u00 tot 17u00, het tijdelijk postkantoor is open van 10u00 tot 15u00.

De toegang is GRATIS.

Gelieve uw geldig Covid Safe Ticket en uw mondmasker mee te brengen naar het evenement. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen kunnen we mogelijk geen toegang verlenen mocht u deze niet bij hebben.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de zaal.
De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer van de Lijn nr. 58 (Beringen-Lommel), de bushalte “Sportcentrum” ligt op ca. 200m.

De organisatie gebeurt met de medewerking van bpost, bephila, de Koninklijke Landsbond van Belgische Postzegelkringen, de Koninklijke Vlaamse Bond van Postzegelverzamelaars, FILA-Limburg, het stadsbestuur van Lommel, de Cultuurraad Lommel, WICO Campus Lommel.